Hoe neem ik contact op met mijn train(st)er?

Neem contact op met je train(st)er door op het kleine envelop-symbool naast zijn/haar naam rechtsboven te klikken. Er verschijnt een tekstveld en je kunt je bericht voor hem/haar invoeren.

Als je een individueel trainingsonderdeel hebt geboekt, deel je train(st)er dan aan het begin van de sessie mee, of je over een bepaald thema wilt spreken. Al onze train(st)ers zijn zeer flexibel en passen hun trainingsonderdelen aan je behoeften aan.