Hoe sluit ik in het gedeelte Uitspraak mijn microfoon aan?

Klik in het gedeelte Uitspraak van je Speexx Portal op 'Audio-instellingen':

_ Controleer het weergavevolume.
_ Klik voor het instellen van de gevoeligheid van de microfoon en de opnamekwaliteit op het wieltje en wissel indien nodig de microfoon in het pop-upvenster (de ingebouwde microfoon wordt meestal automatisch geselecteerd).
_ Klik ook in dit venster op het symbool met het oog op het beeldscherm en zorg ervoor dat onze kant toegang tot je microfoon heeft (Klik op"Zulassen" (toestaan)). Sluit het venster en stel als laatste de gevoeligheid van de opname in door de regelaar te verschuiven. Voer nu een proefopname uit.
_ In Google Chrome is er ook een camerasymbool naast de browserbalk te zien. Klik erop, selecteer de microfoon die je wilt gebruiken en geef onze kant toestemming tot toegang.