Hoe kan ik een geboekt lesonderdeel annuleren?

Zo annuleer je een lesonderdeel:

_ Klik in het Speexx Portal op "Trainingsagenda".
_ Selecteer in de trainingsagenda die dan verschijnt, het ruitertje "Mijn geboekte lessen".
_ Klik op het lesonderdeel dat je wilt annuleren.
_ Selecteer "Boeking annuleren " in het pop-upvenster dat dan open gaat.

Als je problemen hebt met de annulering en hulp nodig hebt, klik dan op het "?" Symbool boven de agenda.

ANNULERINGSTERMIJNEN:

Privé- en telefonische lesonderdelen moeten minimaal 4 uur vóór de geplande starttijd worden afgezegd. Als je op kortere termijn wilt annuleren, kan dit onderdel niet op je account worden bijgeschreven.

Groepslessen in de virtuele klas moeten minimaal 24 uur vóór de geplande starttijd worden afgezegd.