Hoe kan ik een geboekt lesonderdeel annuleren?

Zo annuleer je een lesonderdeel:

_ Klik in het Speexx Portal op "Trainingsagenda".
_ Selecteer in de trainingsagenda die dan verschijnt, het ruitertje "Mijn geboekte lessen".
_ Klik op het lesonderdeel dat je wilt annuleren.
_ Selecteer "Boeking annuleren " in het pop-upvenster dat dan open gaat.

Als je problemen hebt met de annulering en hulp nodig hebt, klik dan op het "?" Symbool boven de agenda.

ANNULERINGSTERMIJNEN:

Privé- en telefonische lesonderdelen moeten minimaal 4 uur vóór de geplande starttijd worden afgezegd. Als je op kortere termijn wilt annuleren, kan dit onderdel niet op je account worden bijgeschreven.

Groepslessen in de virtuele klas moeten minimaal 4 uur vóór de geplande starttijd worden afgezegd.