Waar zie ik, hoelang ik al heb geleerd?

De voortgangsbalk in het Speexx Portal geeft aan hoeveel je al van "Mijn oefeningen" hebt afgesloten en hoeveel je nog moet doen. De balk geeft ook aan hoeveel je deze week af zou moeten hebben. Daardoor is het echt eenvoudig om te zien of je goed op schema ligt of dat je iets moet inhalen om je doelen te bereiken.

Als je wilt weten hoeveel tijd je in totaal aan de cursus hebt besteed, vind je die informatie rechtsboven. Klik op het '?' naast 'Resultaten' om je totale leertijd weer te geven.