Hoe kan ik met mijn mobiele apparaat aan het onderwijs in de virtuele klas deelnemen?

Het is heel eenvoudig om met je smartphone of tablet aan het onderwijs in de virtuele klas van Speexx deel te nemen.

Download gewoon de bij je mobiele besturingssysteem passende app.

Android-apparaten:

virtuele klas (min. Android 2.2)
Adobe Connect App voor Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.connectpro&hl=en

iOS-apparaten:

virtuele klas (min. iOS 7.0)
Adobe Connect App voor iOS:
https://itunes.apple.com/app/adobe-connect-mobile/id430437503?mt=8

Algemene informatie over het gebruik:

_ Wij raden je aan, een verbinding te maken met een in de buurt gelegen WLAN. Het gebruik van meer dan 3G/4G is mogelijk, voor zover er een voldoende signaalsterkte/bandbreedte aanwezig is.
_ Let erop dat het gebruik van de Adobe Connect app een groot datavolume in beslag neemt.
_ Het gebruik van een headset is absoluut noodzakelijk.
_ Controleer af en toe of er updates voor de app beschikbaar zijn.

Bij andere vragen staan wij voor u klaar.