Chrome vereist dat ik de Adobe Connect add-in installeer. Wat doe ik, als ik geen programma’s op mijn computer kan installeren?

Als Chrome je vraagt om de Adobe Connect Add-In te installeren, maar je het programma niet op je apparaat kunt installeren, probeer dan de volgende stappen:
- Typ chrome://settings/content in de adresbalk van je Chrome browser om toegang te krijgen tot de instellingen van Chrome Content.
- Selecteer ‘Flash’ in de lijst.
- Onder ‘Toestaan’, klik op “TOEVOEGEN’ en voeg het domein vc.speexx.com als een uitzondering toe om Flash toe te staan (zie screenshot hieronder).
- Sluit Chrome.
- Start Chrome opnieuw, log in je Speexx Portal in en start je virtuele-klaslokaalsessie via je Speexx Training Calendar.