Met wie moet ik een lesonderdeel boeken?

Je kunt je lesonderdelen met elke train(st)er boeken. Selecteer een train(st)er van wie de beschikbaarheid bij die van jou past of van wie de manier van lesgeven jou bijzonder goed bevalt, of boek gewoon altijd je persoonlijke train(st)er - de keuze is helemaal aan jou!

Idealiter zou je echter altijd bij je persoonlijke train(st)er moeten boeken of tenminste de hele cursus bij dezelfde train(st)er blijven. Hoe beter hij/zij je kent, des te makkelijker kan hij/zij de lesonderdelen aan jouw behoeften aanpassen en op je individuele leerstijl ingaan.

Wij gebruiken gedetailleerde berichten om de continuïteit tussen de afzonderlijke lesonderdelen te garanderen. Mocht je er dus voor kiezen om van train(st)er te wisselen, dan volgen de sessies nog steeds een gestructureerde leerweg.